Programul Q FITT Bacău de sărbători

În perioada sărbătorilor de iarnă, sala noastră de fitness va funcționa după un program special.

Ești pregătit pentru vacanța de iarnă? Și noi suntem cu gândul la Crăciun, petrecerile de Revelion și zilele petrecute lângă brad, alături de cei dragi. Astfel, în perioada sărbătorilor de iarnă, sala de fitness Q FITT va funcționa după un orar special.

Programul Q FITT de sărbători

În perioada 24 – 26 decembrie sala de fitness va fi închisă. Apoi, în intervalul 27 – 30 decembrie, Q FITT funcționează după programul normal.

De asemenea, în perioada 31 decembrie – 2 ianuarie, clubul nostru va fi închis.

Echipa Q FITT vă urează sărbători fericite!

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii