Echipa Q FITT

Echipa Q FITT este aici pentru tine. Indiferent că ai vreo întrebare, sugestie sau nelămurire poți oricând să apelezi la noi. 

Colegii de la recepție sunt mereu pregătiți să-ți ofere informații despre programul nostru, despre clase sau orice alt aspect care te-ar putea interesa. De asemenea, Q FITT se laudă cu unii dintre cei mai buni antrenori fitness din Bacău sau Piatra Neamț, care au certificări în domeniu și care-și continuă mereu pregătirea. Astfel, antrenorii noștri te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate.

Suntem aici pentru tine! 

Bogdan Aionesei

Bogdan Aionesei

Personal Trainer
Sorina Ungureanu

Sorina Ungureanu

Antrenor aerobic

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii