Notificare importantă pentru toți membrii QFITT

Sănătatea și prevenția au fost întotdeauna esența misiunii QFITT: aceea de a inspira și motiva mai multe persoane să fie active mai des pentru a se bucura de o viață mai sănătoasă.

De aceea, tratăm cu maximă seriozitate amenințarea COVID-19 și aplicăm toate măsurile necesare pentru a asigura un mediu de antrenament sigur pentru membrii noștri:

  1. Toate echipamentele de fitness sunt igienizate cu soluții biocide de 4 ori pe zi;
  2. Punem la dispoziția membrilor soluții dezinfectante pe care să le folosească obligatoriu pentru dezinfectarea mâinilor și a echipamentelor de fitness înainte și după fiecare utilizare;
  3. Vestiarele sunt curățate cu o concentrație ridicată de soluții biocide care distrug virusurile;
  4. În clubul QFITT nu va mai fi permis accesul unui număr de peste 100 de persoane în același timp (numărul de participanți la clasele de group fitness va fi diminuat în această perioadă pentru a evita aglomerarea sălilor). Rugam de asemenea membrii să evite intervalul 17.30 - 20.00 pentru antrenament și atenționăm că în acest interval le putem interzice intrarea în club dacă situația o cere. Programul salii rămâne cel normal.
  5. De asemenea, dorim să readucem în discuție obligația de a avea echipament de schimb la intrarea în club (papuci de schimb și prosop), iar începând din momentul de față introducem obligativitatea prezentării la recepție a acestui echipament. FĂRĂ ACEST MINIM ECHIPAMENT ESTE INTERZISĂ INTRAREA ÎN CLUB!
  6. Sfătuim toți membrii noștri să se informeze doar din surse autorizate despre evoluția situației nou create și să ia toate măsurile de prevenție recomandate de Organizația Mondială a Sănătății:
  • Spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun, timp de cel puțin 20 de secunde. Dacă nu aveți acces la apă, igienizați-vă mâinile cu soluție dezinfectantă pe bază de alcool;
  • Evitați să duceți mâinile nedezinfectate la ochi, nas, gură;
  • Evitați contactul cu persoane bolnave.

Revenim cu informații noi în măsura în care acestea apar.

Cu stimă,

Conducerea QFITT

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii