Serviciile Q FITT

Cauți un antrenor personal în Bacău sau Piatra Neamț, sau vrei să lucrezi cu unele dintre cele mai bune echipamente de workout? Poate te interesează o clasă de cycling sau de aerobic în Bacău care să te ajute să obții rezultate excelente? Q FITT este exact ce ai nevoie!

 

 • Clase Aerobic

  Noi știm că unde-s mulți puterea crește. De aceea am pus bazele unui club de fitness unde putem să-ți oferim clase atractive, gândite în așa fel încât să obții rezultate vizibile, într-un timp cât mai scurt. Atunci când te antrenezi în grup ești mai motivat și, de ce nu, o să te și distrezi. Astfel, la Q FITT, îți propunem o mulțime de clase care mai de care mai cool. Dacă vrei să iei parte la unele dintre cele mai antrenante clase de aerobic din Bacău și Piatra Neamț, îți oferim: Zumba, Step, Pilates, Circuit, Yoga și nu numai.

   

 • Clase Cycling

  Vrei să descoperi unele dintre cele mai distractive clase de cycling în Bacău sau Piatra Neamț? Ei bine, le găsești tot la Q FITT. Te așteptăm cu workout-uri bine gândite, instructori excelenți și echipamente profesionale de ultimă generație. Alege ziua care ți se potrivește mai bine și hai să vedem dacă putem să depășim toate obstacolele împreună!

   

 • Personal Training

  Nu e de mirare că toate vedetele din lume aleg să se antreneze alături de personal traineri și asta pentru că rezultatele sunt incontestabile. Și tu poți să te bucuri de workout-uri gândite special pentru tine, alegând un antrenor personal, la Q FITT. Din echipa noastră fac parte adevărați profesioniști, cu experiență. Lasă-te pe mână lor și ai să vezi că o să reușești să-ți îndeplinești obiectivele fit. 

  Și mai avem o veste bună! Vrei să te antrenezi alături de prietenii tăi sau de partener/parteneră? Încearcă workout-urile de group training, alături de unul dintre antrenorii noștri.

   

 • Gym Area

  La Q FITT ai la dispoziție echipamente cool care te vor ajuta să ai forma fizică pe care ți-o dorești. Indiferent care este grupa de mușchi pe care vrei să o lucrezi sau tipul de exerciții care îți place, la Q FITT avem tot ce-ți trebuie. A venit momentul să te antrenezi ca un adevărat profesionist!

   

   

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii