Antrenează-te online alături de noi

Știm că îți este dor să vii la sală, de aceea am lansat un nou serviciu pentru membrii QFitt – o librărie online cu cele mai populare clase din orarul nostru, realizate de antrenorii și instructorii QFitt.

Astfel poți să te antrenezi cu noi și acasă și să te menții în formă până când vom redeschide clubul. Fie că preferi o sesiune de Tabata, Pilates, Functional Training sau Nirvana Fitness, antrenorii noștri ți-au pregătit o mulțime de clase online.

Cum poți accesa antrenamentele noastre video

Pentru a te antrena cu noi, nu trebuie decât să-ți accesezi contul de online de membru la acest link --> qfitt.upfit.live/account/login.php

Te autentifici cu adresa de e-mail și codul pin utilizat și la aplicația UPfit.today, iar la secțiunea ANTRENAMENTE ONLINE vei putea vedea întreaga librărie de antrenamente.

De fapt, contul tău online de membru îți oferă acces la o mulțime de alte informații despre activitatea ta la sală.

Și pentru că dorim să ne susținem întreaga comunitatea QFitt, chiar și pe cei cărora le-a expirat abonamentul, această librărie este disponibilă tuturor care au cont QFitt, chiar dacă nu mai au abonament activ.

Spor la antrenamente și să ne vedem cu bine!

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii