Despre Q FITT

Despre Q FITT


Q FITT Bacău, sala de fitness pentru workout-ul tău

Cauți sala de fitness din Bacău sau Piatra Neamț care să poată să-ți ofere cele mai noi concepte și tehnologii în materie de fitness? Atunci trebuie să încerci Q FITT. Îți propunem un loc plin de viață în care să te antrenezi și unde ai la dispoziție aparate profesionale, de calitate. La sala de fitness Q FITT găsești: echipamente TechnoGym, biciclete Schwimm sau pistă de alergat interioară și multe altele .

Despre Q FITT trebuie să știi că nu este un club de fitness oarecare. Acesta este locul perfect pentru cei care-și doresc un stil de viață sănătos, lucru pe care îl atestă și sloganul nostru "The quest for health begins here". De asemenea, am pornit această călătorie de la un concept foarte bine pus la punct, care nu se regăsește doar în filosofia noastră fit, ci și în numele clubului nostru. Poate la prima vedere nu ți-ai dat seama, însă Q FITT este, de fapt, definiția unui workout corect, care va da cu siguranță rezultate. 

Ce înseamnă Q FITT?
  • Q - simbolizează "quest-ul" nostru pentru a găsi mereu cele mai bune metode și tehnologii, astfel încât să putem să-ți oferim toate uneltele de care ai nevoie pentru a obține corpul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna.
  • F - se referă la frecvența unui exercițiu (frequency), element de bază în orice antrenament. Știm că e nevoie de multă dedicare pentru a respecta un workout, iar noi suntem aici ca să ne asigurăm că tu treci peste toate obstacolele. 
  • I - intensitatea unui exercițiu (intensity) este la fel de importantă. De aceea, o să fim alături de tine, pas cu pas, astfel încât tu să dai tot ce ai mai bun.
  • T - este un reminder că tipul de exercițiu (type) pe care îl practici este esențial atunci când vrei să-ți modelezi corpul, iar noi suntem pregătiți să-ți oferim exact acele workout-uri care ți se potrivesc ție și care o să te ajute să obții rezultatul dorit.
  • T - simbolizează timpul de executare al unui exercițiu (time), element vital pentru un antrenament corect. 

Echipa noastră o să-ți ofere servicii la cele mai înalte standarde, fiind mereu în pas cu trendurile internaționale în materie de fitness. Astfel, poți să încerci cu încredere clasele de fitness sau să apelezi la unul dintre personal trainerii noștri, care o să-ți pregătească sesiuni de workout cool, gândite pentru copul tău și pentru rezultatele pe care le vrei.

Vrei un corp sănătos, frumos și gata pentru orice provocare? Q FITT este sala de fitness unde înveți să-ți depășești limitele!

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii