Termeni și condiții

  Atenţionare

  Acest website îşi propune să ofere membrilor săi înregistraţi informaţii şi anunţuri de ultimă oră complete şi exacte. Cu toate acestea însă, toate informaţiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse în www.qfitt.ro sau în orice alt produs care este realizat şi promovat de qfitt.ro nu reprezintă activitate de consultanţă sau orice fel de activitate de intermediere.

  Nu poate fi trasă la răspundere în nicio măsură, pentru nicio daună, de orice natură ar fi această, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de qfitt.ro.

  Termenii şi condiţiile de acces ale siteului Qfitt.ro

  Te rugăm să parcurgi acest document cu atenţie. Prin accesarea siteului qfitt.ro aflat la adresa http://www.qfitt.ro.ro, denumit în continuare "qfitt.ro", sau prin orice alt fel de accesare a conţinutului acestui website, eşti obligat să respecţi termenii documentului de mai jos asupra căruia ai fost de acord.

  În situaţia în care nu eşti de acord cu termenii prezentului document, te rugăm să părăseşti qfitt.ro  şi să nu mai accesezi acest site. Orice acces al qfitt.ro  va fi considerat, de acum încolo, un accept al termenilor şi condiţiilor conţinute în documentul de mai jos.

  Termenii prezentului document datează de la 01 noiembrie 2017.

  1. Protecţia proprietăţii intelectuale

  Conţinutul şi designul qfitt.ro , precum şi orice alt material având legătură cu qfitt.ro  trimis prin email sau furnizat în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: articole, design şi orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conţinut qfitt.ro "), aparţin qfitt.ro şi colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu poţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele qfitt.ro fără a deţine o permisiune scrisă din partea qfitt.ro .

  2. Utilizarea conţinutului Qfitt.ro

  Poţi copia şi printa conţinutul qfitt.ro   doar pentru uz personal, lipsită de intenţie comercială. Cu excepţia celor spuse mai sus, Conţinutul qfitt.ro nu poate fi reprodus, modificat şi exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

  Acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea qfitt.ro :

  1. reproducerea sau stocarea conţinutului qfitt.ro , precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei.

  2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului qfitt.ro , în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea qfitt.ro .

  3. îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al qfitt.ro asupra conţinutului qfitt.ro.

  Orice utilizare a conţinutului farmacia-qfitt.ro .ro în alte scopuri, decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conţinutului qfitt.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@qfitt.ro .

  3. Suspendarea accesului

  qfitt.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate şi fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul la conţinutul qfitt.ro sau la o parte a acestui conţinut.

  4. Schimbări ale site-ului

  qfitt.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului sau de a schimba preţurile produselor fără un aviz prealabil. Comanda efectuată pe site nu reprezintă un accept implicit de prelucrare şi livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face în funcţie de disponibilitate şi de politică internă a companiei. De asemenea, qfitt.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conţinut.

  5. Acord de confidenţialitate

  Informaţia pe care ai furnizat-o despre tine către qfitt.ro  va fi folosită doar în concordanţă cu termenii Acordului de Confidenţialitate al qfitt.ro .

  6. Atenţie!

  Deşi în fiecare moment facem eforturi în vederea asigurării calităţii şi corectitudinii articolelor publicate în site, qfitt.ro  nu poate garanta, expres sau implicit, în privinţa conţinutului său, a siteului qfitt.ro , a produselor şi serviciilor apărute sub egida qfitt.ro . qfitt.ro nu îşi asumă răspunderea, în nicio situaţie, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite că urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularităţii informaţiilor şi serviciilor furnizate de site, chiar dacă qfitt.ro te atenţionase anterior că folosirea acestor informaţii fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

  qfitt.ro nu garantează acurateţea, corectitudinea sau caracterul actual al informaţiilor ori serviciilor furnizate de site.

  La cererea qfitt.ro , eşti de acord să exonorezi de răspundere qfitt.ro pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare şi să acoperi cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară că urmare a încălcării clauzelor prezentului contract.

  7. Forţă majoră

  qfitt.ro , afiliaţii sau / şi în general, furnizorii de informaţie către qfitt.ro nu pot fi făcuţi responsabili pentru nicio întârziere sau eroare în conţinutul furnizat de publicaţiile qfitt.ro , rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa qfitt.ro . Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la qfitt.ro , lipsa funcţionarii conexiunii la internet, lipsa funcţionarii conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele qfitt.ro , erorile de operare, greva etc.

  8. Diverse

  Schimbarea termenilor prezentului acord

  qfitt.ro este îndreptăţit, fără notificare şi fără îndeplinirea unor alte formalităţi, să schimbe termenii prezentului acord. Atunci când aceşti termeni se vor modifică însă qfitt.ro te va notifica prin intermediul emailului şi prin publicarea în prima pagină a siteului a comentariului schimbărilor intervenite. Accesul în site şi folosirea serviciilor qfitt.ro după momentul notificării sau al afişării comentariilor privind schimbările pe prima pagină a siteului implică faptul că ţi-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

  De asemenea, unele servicii oferite de qfitt.ro  pot face obiectul unor termeni diferiţi, care vor fi afişaţi în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesaţi înainte de folosirea serviciului.

  Publicitatea şi conţinutul furnizat de alte părţi

  Părţi ale conţinutului inclus în qfitt.ro pot să fie furnizate de terţe persoane cu care qfitt.ro are încheiate contracte de furnizare de conţinut. De asemenea, în interiorul conţinutului qfitt.ro pot fi incluse secţiuni publicitare în care se vor afişa mesaje publicitare ale unor terţe persoane. qfitt.ro nu este responsabil în nicio măsură asupra conţinutului furnizat de terţe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, qfitt.ro nu este responsabil asupra conţinutului paginilor la care se face trimitere din qfitt.ro .

  Notificări

  Orice notificare către qfitt.ro trebuie trimisă în scris, prin intermediul poştei sau al faxului, la adresa menţionată în prezentul document.

  9. Legea care guvernează acordul

  Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentul acord, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are că obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în faţă instanţelor româneşti.

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii