Fă-ți rezervare online la clasele Q FITT

  Vrei să te distrezi la sală? Să-ți faci prieteni noi care iubesc sportul la fel de mult ca tine? Și, desigur, să ai parte de workout-uri care o să te motiveze și care îți vor transforma corpul? Atunci trebuie să încerci unele dintre cele mai antrenante clase fitness din Bacău sau Piatra Neamț, cele oferite de Q FITT.

  În fiecare zi, programul Q FITT este plin de clase pentru toate gusturile, de care e greu să nu te îndrăgostești. Alături de trainerii noștri și de oamenii cool din comunitatea Q FITT o să te antrenezi cu zâmbetul pe buze. Ai să vezi că atunci când faci exerciții în grup o să fii mai relaxat și mai motivat, deci o să ai rezultate de care să fii mândru.

  Cauți clase de aerobic în Bacău sau Piatra Neamț? Ești interesat de Zumba, sesiuni de cycling sau yoga? La noi le găsești pe toate și multe altele. Fă-ți abonament și o să ai acces la unele dintre cele mai antrenante clase de fitness din Bacău sau piatra Neamț.

  Îți poți rezerva un loc la o clasă din orarul de mai jos oricând. Rezervările se deschid cu 7 de ore înainte de începerea clasei.  Orar clase de fitness Q FITT Bacău

  Orar clase de fitness Q FITT Piatra Neamț

   

  Anulare rezervare clase

  Te-ai răzgândit și nu mai vrei să vii la clasa de Group Fitness pe care ai rezervat-o deja? Nu-i nimic! Nu trebuie decât să o anulezi mai jos. Ne vedem data viitoare!

   

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii