Ofertă FIT pentru oameni FIT: super preț la abonamentul pe trei luni

Ești în căutarea unui oferte pentru abonament la sala de fitness în Bacău? Atunci avem vești foarte bune pentru tine! Q FITT ți-a pregătit un preț avantajos.

Beneficiază chiar acum de promoția Q FITT pentru abonamente la sala de fitness pe 3 luni și nu trebuie să plătești decât 245 de lei. Mai mult decât atât, promoția îți asigură 2 invitații de o zi la sală pentru prietenii , dar și o ședință gratuită cu un antrenor personal.

Cum poți să obții acest abonament la sala de fitness Q FITT Bacău

Intră în secțiunea Devino Membru a site-ului nostru și completează datele din formular. În cel mai scurt timp o să fii contactat de unul dintre membrii echipei noastre. E simplu, nu?

Profită acum de oferta Q FITT!

Oferta este valabilă până în data de 31.12.2017

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii