Clubul de fitness Q FITT a lansat noul website

Ai auzit vestea cea mare? Qfitt.ro are o nouă înfățișare!

Site-ul sălii de fitness Q FITT Bacău este aici ca să te ajute pe tine să ai mereu informațiile de care ai nevoie înainte să ajungi la club. Aici poți să afli ce clase excelente ți-am pregătit, cine sunt antrenorii și instructorii cool care fac parte din echipa noastră, orarul claselor care te interesează, prețurile abonamentelor, ofertele speciale și multe altele.

Uite ce găsești pe website-ul Q FITT

Dacă ești curios să vezi ce mai e nou la Q FITT, poți să accesezi secțiunea de Noutăți, acolo unde te punem la curent cu evenimentele fitness pe care le pregătim, clasele pe care ți le punem la dispoziție și multe alte știri fit.

Ești gata să mergi la sală însă nu știi ce tip de exerciții ți se potrivesc cel mai bine? Intră în secțiunea Servicii unde o să găsești o mulțime de informații despre tipurile de workout pe care le ai la dispoziție dacă te alături clubului nostru de fitness din Bacău.

Vrei să te distrezi la sală și să transformi fiecare sesiune de exerciții într-o oră fun alături de prieteni? Atunci fă-ți rezervare la clasele noastre! Și ca să-ți dăm o veste și mai bună, clubul de fitness Q FITT  este singurul din Bacău unde poți să-ți faci rezervare online la clase! Super tare, nu?

Vrei să te bucuri de o experiență FIT așa cum nu ai mai avut până acum? Atunci trebuie să devii membru Q FITT! Este foarte simplu să intri în familia noastră, iar în secțiunea Devino Membru o să găsești toate informațiile de care ai nevoie!

Nu în ultimul rând, nu uita să ne urmărești pe Facebook pentru doza ta zilnică de informații fit!

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii