Q FITT singurul loc unde poți face rezervări online la clase fitness din Bacău

Vrei să-ți faci rezervare online la clase de fitness din Bacău? Q FITT este singurul club din oraș care poate să-ți ofere acest serviciu excelent! Iată cât de ușor se folosește.

Cu toții avem programe din ce în ce mai încărcate și suntem în criză de timp chiar și atunci când vine vorba de mersul la sală. De aceea la Q FITT, îți punem la dispoziție un serviciu nou, care-ți oferă posibilitatea să-ți faci rezervare online la sală în Bacău.

Cum îți face rezervare online la sală în Bacău?

  1. În primul rând trebuie să devii membru Q FITT Bacău. După ce ți-ai ales abonamentul și primești cardul de acces o să primești un email din partea echipei noastre care o să conțină toate informațiile despre contul tău Q FITT, inclusiv un cod PIN de care ai nevoie atunci când vrei să faci rezervări online la sală.
  2. Apoi, intră pe site-ul www.qfitt.ro, de pe calculator sau de pe telefonul mobil și accesează secțiunea Clase. Aici o să poți vedea orarul claselor disponibile și cele la care poți să-ți faci deja rezervare. Atenție, rezervările se deschid cu 26 de ore înainte de începerea clasei.
  3. Alege clasa care te interesează și ai să vezi că se deschide o nouă fereastră unde ți se cere să introduci adresa ta de email și codul PIN. Respectă pași, iar apoi ai să primești mesajul care-ți confirmă dacă rezervarea ta a fost făcută sau nu.
  4. Nu mai poți să te prezinți la clasă? Nicio problemă, tuturor ni se mai schimbă programul. Te rugăm însă să ne contactezi și să ne spui că nu mai poți participa, astfel încât noi să putem să-ți anulăm programarea.

Folosește și tu singurul serviciu de rezervări online la clase de fitness din Bacău, cel oferit de Q FITT! E simplu ca bună ziua!

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii