Cea mai tare ofertă de abonament la Q FITT e doar la câteva click-uri distanță

Vrei să beneficiezi de unul dintre cele mai bune abonamente la sala de fitness din Bacău? Atunci trebuie să profiți chiar acum de super oferta Q FITT. Atenție! Timpul este limitat.

Pentru că știm cât e de important să ai parte de servicii fitness excelente la prețuri cât mai bune, ți-am pregătit o ofertă de abonament Q FITT, perfectă pentru tine. Este vorba despre un abonament all inclusive pe 12 luni, care costă doar 699 de lei. De asemenea, primești o ședință gratuită cu un antrenor personal și 8 invitații pentru prieteni, care le asigură o intrare la sală. Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de înghețare a abonamentului după 30 de zile.

Cum poți să beneficiezi de acest abonament Q FITT Bacău? E foarte simplu!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea Devino Membru de pe site și să completezi formularul cu datele tale. Apoi, în cel mai scurt timp o să fii contactat de unul dintre membrii echipei noastre cu toate informațiile.

Oferta este valabilă până pe 31 decembrie 2017 și nu beneficiezi de prețul special decât dacă accesezi secțunea Devino Membru și completezi formularul.

Bucură-te de unul dintre cele mai cool abonamente la sala de fitness din Bacău!

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii