Cum să te menții în formă când nu ești la sală?

Când călătorești, ieși din rutina ta zilnică și te adaptezi din mers noului program. Cum rămâne însă cu sportul și mișcarea? Sunt convins că cei care fac zilnic sport acasă nu vor renunța la acest obicei sănătos nici în excursii.

Jogging

Joggingul te menține în formă și nu trebuie să cari după tine cine știe ce echipament.

Niște pantofi sport ar fi de ajuns!

Nu se poate ca hotelul în care te-ai cazat să nu aibă vreun parc prin zonă.

Dacă te afli la mare cu atât mai bine este indicat să faci o alergare ușoară de 15 minute dimineața combinat cu câteva serii de abdomene și genoflexiuni, mângâiat de briza mării!

Înotul

Înotul este o altă metodă de a consuma calorii, indiferent daca te balacesti sau înoți serios tot mișcare se numeste. Majoritatea hotelurilor au o piscină, asta în cazul în care nu ești la mare!

Bicicleta

Majoritatea orașelor sau stațiunilor au un așa numit centru de închiriat biciclete. Caută unul apropiat de locul unde ești cazat și explorează cu bicicleta orașul sau stațiunea lăsând mașina în parcare. În felul asta îmbini utilul cu plăcutul!
 

Plimbările de seară

În fiecare seara după ce ai servit cina incearca sa faci o plimbare usoara pentru a te relaxa. Vei arde calorii, îți întărești musculatura picioarelor și vezi tot felul de locuri mai puțin accesibile.

Urca scările în loc să iei liftul

La hotel, în muzeu, la intrarea în diverse obiective turistice sau oriunde ai ocazia, urcă scările în loc să iei liftul.

Te ajută să îți modelezi picioarele, și te menține în formă când încerci să suplinești absența sportului.


În încheiere, grija mare la alimentație! Chiar dacă este concediu, consumă mai puține dulciuri și fă mai mult sport!

Vacanță plăcută și spor la treabă!


Antrenor Q FITT
Charstescu Marius Vladimir

 

Devino Membru

A venit momentul să-ți depășești limitele și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu. Înarmează-te cu voință și demonstrează-ți că poți să realizezi orice îți propui!

Q FITT este clubul de fitness unde poți să lucrezi cu echipamente profesionale, să te antrenezi alături de personal traineri cu experiență și să participi la clase de fitness unde workout-ul și distracția se completează perfect. Ce mai aștepți? Ia-ți abonament acum! 

Cumpără abonament

Descarcă gratuit aplicația noastră dedicată pentru membri!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu card bancar.
Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul unic QFITTCLUB.

Aplicatia mobilă UPfit.today pe Google Play
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Aplicatia mobilă UPfit.today pe App Store
Q FITT foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii